Ma t/m Vrij van 8:00 tot 17:00 uur

Over JR Medical Services

JR Medical Services - gevestigd in de Caribbean - is gespecialiseerd in (preventief) onderhoud, kwalitatieve reparatie, deskundig advies en verkoop van medische apparatuur, medische hulpmiddelen en software voor zorginstellingen.
Medical Equipment Repair and maintenance caribbean

Waarom kiezen voor
JR Medical Services?

JR Medical Services BV biedt een uitgebreid aanbod aan diensten en oplossingen die helpen om medische apparaten en medische technologieën in de beste staat te behouden en te optimaliseren. Onze dienstverlening met betrekking tot het onderhouden en repareren van medische apparatuur - ongeacht merk of type - is al jarenlang van hoge kwaliteit.
De experts van JR Medical Services zijn opgeleid en gecertificeerd om te werken met diverse soorten medische apparatuur, zoals patienten monitoren, anaesthesie machines, beademings ventilatoren, defibrillatoren, infuus-en spuitpompen en andere medische apparaten. Ons ervaren team draagt zorg voor onderhoud en reparatie van medische apparatuur en hulpmiddelen volgens de strengste kwaliteitsnormen - en volgens de kwaliteitseisen van de oorspronkelijke fabrikant. 
Gecertificeerde medewerkers
Veiligheid tijdens werkzaamheden
Planning & organisatie
Oog voor patiëntenzorg
Consultancy & advies
Gecertificeerde medewerkers

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze technische medewerkers zijn gecertificeerd volgens de hoogste en meest actuele kwaliteitsnormen met betrekking tot onderhoud en reparatie van medische apparaten. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de kwaliteitseisen die worden gesteld door de fabrikanten van medische apparatuur en hulpmiddelen evenals softwareontwikkelaars van medische technologie.
Veiligheid tijdens werkzaamheden


Gedurende onze werkzaamheden m.b.t. onderhoud en reparatie houden onze werknemers de benodigde veiligheidseisen en voorzorgsmaatregelen in acht. Onze geschoolde technici zijn goed op elkaar afgestemd en kunnen snel schakelen in het geval van eventuele (onverwachte) problemen. Ook is er altijd backoffice ondersteuning aanwezig.
Planning & organisatie


We bespreken vooraf met u de planning en organisatie van de te leveren diensten, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Ook bieden we u een overzicht van de te verwachten kosten. Als het om het onderhoud en reparatie van medische hulpmiddelen gaat, is snel schakelen in veel gevallen cruciaal. Wij zullen dan ook alles in staat stellen om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn - uiteraard rekening houdend met de veiligheidseisen.
Oog voor patiëntenzorg

In instellingen waar men te maken heeft met patiënten, staat de veiligheid van deze patiënten voorop. Als de gebruikte medische apparatuur, medische hulpmiddelen en aanverwante zaken zoals software niet op regelmatige basis worden onderhouden en/of gerepareerd, kan dit leiden tot zorg van lage kwaliteit, wat een gevaar kan opleveren voor de patiënt. Het is daarom van groot belang dat u uw medische apparaten en aanverwante producten regelmatig laat inspecteren om de veiligheid van patiënten te kunnen blijven waarborgen. Met goed functionerende medische apparatuur levert u kwaliteit aan uw patiënten. Daarnaast bespaart u op de aanschaf van nieuwe medische apparaten, wanneer uw huidige apparaten regelmatig worden onderhouden.
Consultancy & advies

Naast verkoop, onderhoud en reparatie van medische apparatuur, beschikt JR Medical Services over ruime ervaring en deskundigheid in het adviseren m.b.t. medische technologie. Wij denken graag met u mee over managementvraagstukken en voorzien u van passend advies over de aankoop en/of installatie van medische apparatuur, medische hulpmiddelen en of aanverwante producten, zoals software. Tevens kunnen wij - dankzij ons brede netwerk - fungeren als medisch intermediair of inkoper. 

Onze Services

medical equipment

Onderhoud & Reparatie apparatuur

Wij kunnen uw medische apparatuur onderhouden en repareren, ongeacht het merk of type.
Meer informatie
medical consultancy

Technisch Consultancy & Advies

Ondersteuning bij management vraagstukken binnen de medische technologie.
Meer informatie
caribbean hospital

Verkoop Medische Apparatuur

Uw leverancier van medische apparatuur, hulpmiddelen en disposables.
Meer informatie
medical equipment bonaire

Medische Software Provider

Wij zijn officiële partner van Erba-Soft - software voor ziekenhuizen om medische instrumenten te traceren
Meer informatie

Officiele service partner voor:

dragermedical
b medical systems logo
FOOTER form
Copyright JR Medical Services © 2024
Website door webstrategen.nl
envelopephone-handsetchevron-down