Ma t/m Vrij van 8:00 tot 17:00 uur

Services

JR Medical Services - gevestigd in de Caribbean - biedt diverse soorten diensten op het gebied van aankoop, beheer, onderhoud, reparatie en advies met betrekking tot medische apparatuur.
Medical Equipment Repair and maintenance caribbean

Onderhoud & Reparatie

JR Medical Services verzorgt het onderhoud en reparatie van medische apparatuur en medische hulpmiddelen. We zijn gespecialiseerd in verschillende merken en typen medische apparaten. Door structureel onderhoud aan uw medische apparaten zorgt u ervoor dat deze in de beste staat blijven functioneren en u voldoet aan de benodigde veiligheidsnormen en kwaliteitseisen.

Naast onderhoud en reparatie op locatie, kunt u ook gebruikmaken van de telefonische ondersteuningsservice van JR Medical Services.
Waarom medische apparatuur regelmatig laten onderhouden?
Medische apparatuur is over het algemeen een grote investering, dus regelmatig onderhoud en werken volgens protocollen zijn manieren om deze investering te beschermen.

Er is niets belangrijker dan gezondheid. Niet (of slecht) werkende medische apparaten kunnen grote gevolgen met zich meebrengen. Regelmatig onderhoud en deskundige reparatie moeten een hoge prioriteit hebben voor bedrijven en instellingen om zo hun apparatuur in de beste conditie te houden.
Reparatie en onderhoud van medische apparatuur
Heeft u een vraag over onderhoud of reparatie van een bepaald type medisch apparaat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.
Medische consultancy advies caribbean
Heeft u een vraag over onderhoud of reparatie van een bepaald type medisch apparaat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.
Medische consultancy advies caribbean

Consultancy & Advies

JR Medical Services kan uw bedrijf, organisatie of instelling ondersteuning en advies bieden m.b.t. vraagstukken binnen de medische technologie. Onze experts kunnen u op deskundige wijze adviseren m.b.t. de aankoop van medische apparatuur, hulpmiddelen en disposables. Daarnaast kunnen wij - dankzij ons brede netwerk - ook fungeren als medisch intermediair of inkoper van medische instrumenten, apparaten, hulpmiddelen en software.
Zo hebben wij de beschikking over verschillende consultants met expertise op het gebied van medische technologie en apparatuur in de gezondheidszorg. We begrijpen dat het aanbod van medische hulpmiddelen zeer omvangrijk is en er veel uitdagingen kunnen zijn. Wij bieden u de best mogelijke service met betrekking tot advies over (de aanschaf van) medische hulpmiddelen. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van ons eigen netwerk van experts en partners.
drager medical partner

Verkoop Medische Apparatuur

Bij JR Medical Services koopt u medische apparatuur, hulpmiddelen, disposables en aanverwante producten van verschillende merken en typen. Wij hebben officiële partnerschappen met erkende fabrikanten.
B Medical Systems
Sinds 2017 is JR Medical Services op de BES-eilanden (Bonaire, St. Eustatius, Saba) en de Nederlandse Antillen (Aruba, Curaçao, St. Maarten) verantwoordelijk voor de verkoop van producten en apparaten van B Medical Systems. Daarnaast is JR Medical als enige gecertificeerd voor onderhoud en reparatie van de B Medical producten en systemen en is daarmee uniek voor de Caribbean.

B Medical Systems is een wereldwijde fabrikant en distributeur van hoogwaardige medische hulpmiddelen. Al meer dan 40 jaar creëert dit bedrijf oplossingen om o.a. vaccins, bloedmonsters en laboratoriummonsters veilig en betrouwbaar op te slaan en te vervoeren. Dit betreffen medische apparaten en producten als laboratoriumvriezers, koelkasten, vaccinkoelingen en producten voor gewaarborgd koeltransport. Vele ziekenhuizen en zorginstellingen maken gebruik van de producten en systemen van B Medical.

JR Medical Services verzorgt niet alleen de verkoop van de producten van B Medical Systems, maar kan u ook adviseren bij de aankoop van deze producten en apparatuur. Daarnaast bieden wij ook periodieke onderhouds- en reparatiepakketten aan.
drager medical partner
Heeft u een vraag over de producten van B Medical Systems of medische apparatuur in het algemeen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.
Heeft u een vraag over de software van Erba-Soft of andere medische software? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

Medische Software

JR Medical Services is officiële distribiteur en installateur van de software van Erba-Soft. Dit betreft unieke software voor ziekenhuizen om medische instrumenten te kunnen traceren. JR Medical Services kan uw bedrijf of instelling ondersteunen in het proces van aankoop, installatie en onderhoud (updates).
Erba-Soft
Veel ziekenhuizen en zorginstellingen hebben geen zicht op hun instrumenten- en productenvoorraad. Dit zorgt voor hoge kosten en kan er zelfs toe leiden dat medische ingrepen worden uitgesteld, omdat de benodigde instrumenten niet voorhanden zijn.

Erba-Soft is ontwikkeld om alle aspecten voor instrumentenbeheer in ziekenhuizen en zorginstellingen te regelen en reguleren. Dit handige softwareprogramma biedt u een direct overzicht van uw instrumenten en actuele voorraden. Zo kunt u investeringen optimaliseren en een hoog kwaliteitsniveau van uw medische zorg garanderen.
FOOTER form
Copyright JR Medical Services © 2024
Website door webstrategen.nl
envelopephone-handsetchevron-down